Tafelstuk met rozen

Niet in voorraad Vul formulier in om te bestellen!

Tafelstuk met rozen (kunstbloemen) in een prachtige lange smalle witte houten bak. Je kan kiezen uit verschillende lengtes! Het is een prachtige uitstraling van prachtige elegante crème witte rozen van liefst 8/10cm diameter die op twee mooie rechte lijnen zijn ingebracht. Dit artikel is enkel te huur en kan niet gekocht worden! In de prijs is borg inbegrepen die je na onbeschadigd terug inleveren terug krijgt. De tabel van de huur en borg vindt je onderaan de pagina! Dus de huur is voor 2 dagen! Ook ideaal voor wedding planner zo heb je geen zorgen over verwelkte bloemen of om water te moeten geven. Wil jij liever echte rozen gebruiken! Dat kan zeker maar aangezien dat de prijzen variëren volgens seizoen is het beste eerst vrijblijvend prijs aan te vragen via onze contactmail. Ben jij het zat om bloemen weg te gooien na je feest en zoek je een alternatief, dan is dit tafelstuk met kunstbloemen rozen een goed alternatief en een blikvanger op je feest zoals huwelijk, geboorte, communie, lentefeest, tuinfeest of receptie en waarom niet op een evenement.

Vul het bestelformulier onderaan de pagina in om te bestellen! 

Bestel 5 dagen op voorhand!

Kies een variant:

Vanaf 13,00 €

Hoe bestel ik het tafelstuk met rozen standaard vierkant!

Vul vrijblijvend het onderstaande bestelformulier in!  

Wij leveren en plaatsen zonder bijkomende kosten als je woont in een van volgende postcodes  9230, 9270, 9070, 9090, 9340, 9260, 9820,9290 

Woon je niet in een van volgende postcodes neem dan eerst contact met ons op voor dat je besteld! Wij laten u dan snel weten wat de leveringskosten voor jouw plaats is.

Bestel 5 dagen op voorhand!

De tabel voor prijs en borg!

30 cm / huur 8 € + borg 5 € = prijs totaal 13 €

60 cm / huur 12 € + borg 6 € = prijs totaal 18 €

100 cm / huur 15 € + borg 8 € = prijs totaal 23 € 

160 cm / huur 18 € + borg 10 € = prijs totaal 28 €  


Wij leveren niet overal in België! 

Vul het bestelformulier ook in als je postcode niet vermeld is!

Zo laten we vrijblijvend dan weten wat de leveringskosten zijn! Want dit hangt af van welke regio en afstand!

Plaatsen waar auto's / bestelwagens niet zijn toegelaten of moet betaald worden om te parkeren of te rijden, leveren en plaatsen we niet!  


Bestelformulier