advies vanuit het hart

Voor al je feesten

Ervaren tuinder met liefde voor de natuur

Door mijn jaren ervaring in de bloemen en plantensector kan ik jullie bijstaan in jullie vragen over bloemen en planten! Ik ben vooral geïnspireerd door de kleur en vorm van planten en bloemen. We maken graag jouw boeket, trouwboeket of bloemstuk en dit kan zowel in nieuwe of oude stijlen zijn. Wil je graag bloeiende planten of groene planten in pot of manden om de ingang van een kerk, je voordeur, tuin of wandelpad te decoreren? Geen probleem wij zorgen voor de gepaste uitstraling.

biekes planten en bloemen en De Vormtuin
 

Planten en bloemen - we houden van ze allemaal

De bloemen worden met vakkundigheid en de grootste zorg uitgekozen! Ben je zeker van wat je wilt van bloemen of planten en weet je precies jouw favoriete kleuren dan kan je direct een keuze maken uit ons aanbod in de winkel online. 

Wij halen persoonlijk onze bloemen en planten vers af bij onze top leveranciers! 

Geraak je er niet aan uit dan helpen en adviseren wij je graag!

De prijzen variëren en zijn afhankelijk van de keuze bloemen of planten, de grote en de vorm, speciaal materiaal, exclusieve bloemen of planten, vaas enz..  

Advies vanuit het hart

Vindt je niet de juiste kleur en kwaliteit voor je bruidsboeket dan helpen en adviseren wij graag bij het kiezen van je bloemen of planten. Wij proberen dan toch zoveel mogelijk jullie keuze te benaderen en kiezen wij de bloemen of planten die bij jullie gekozen kleurenwensen passen. Uiteraard doen we dit samen in overleg!

Neem zeker tijdig contact met ons op om je te helpen met je keuze van kleur en vorm, wij zorgen dat jullie bloemen of planten van jullie feest een harmonieus geheel vormen en tijdig kunnen klaar zijn voor je feest.