Nobilis noten kerstkrans half rond

Niet in voorraad Binnenkort!

Nobilis noten kerstkrans half rond is opvallende verse groene krans die gemaakt is met noten van de cipres en verder is afgewerkt met andere kleuren en heerlijke geuren van sparren. De kerstkrans is half rond gemaakt wat wil zeggen dat de bovenkant gebonden is met kerstgroen en de onderkant niet is bekleed! Vandaar de naam half rond! Dit kan interessant zijn om voorbeeld de muur of de feesttafel laken niet te bevuilen door de hars van de sparrentakken. Ieder jaar zijn ze wat verschillend gemaakt dus de foto is van 2022 en slechts indicatief maar heeft wel een goed beeld hoe het er ongeveer nu zal uitzien. Vanaf we de eerste kransen hebben gemaakt zal de foto worden aangepast!

kan verzonden worden!

Kies een variant:

0,00 €

Reserveer nu uw Nobilis noten kerstkrans half rond online!

Vergeet niet tijdens je bestelling bij opmerkingen je gewenste leverdatum te vermelden! Leveringen beginnen tussen 20 november en 27 november! Liever vroeger neem dan eerst contact met ons op!

Wij brengen het gratis bij jou thuis als je in een van de volgende postcodes woont en geleverd moet worden!

9230, 9270, 9070, 9090, 9340, 9260, 9820,9290

Dan mag je "gratis leveren in volgende postcodes" aanklikken tijdens je bestelling, wij brengen dan de kerstkransen zonder kosten bij je huis!

Betaal het totaal bedrag om de reservering /bestelling te plaatsen. Wie niet betaald zal geen krans ontvangen!