Kerst guirlande buiten en binnen

Kerst guirlande buiten en binnen gemaakt met verschillende kleuren dennentakken en sparren takken. De lengte is 100 cm en de breedte ongeveer tussen de 10/15 cm. Deze guirlande is puur natuur gemaakt, dus met verse materialen uit de natuur. Je kan het gebruiken om aan de deur te hangen of in de living aan een kast of om op de schouw te leggen maar het kan ook in het midden van de feesttafel gelegd worden. Zowel voor binnen als buiten! Liever een langere kerst guirlande buiten en binnen! Geen probleem wij maken het graag voor jou! Kan verder afgewerkt worden met sneeuw, lint of ander kerstdecoratie

Kan verzonden worden met bpost!

15,00 €

Reserveer nu uw Kerst guirlande online!

afmetingen lengte 100 cm en breedte tussen de 10 en 15 cm.

Vergeet niet tijdens je bestelling bij opmerkingen je gewenste leverdatum te vermelden! Leveringen beginnen tussen 20 november en 27 november! Liever vroeger neem dan eerst contact met ons op!

Wij brengen het gratis bij jou thuis als je in een van de volgende postcodes woont en geleverd moet worden!

9230, 9270, 9070, 9090, 9340, 9260, 9820,9290

Dan mag je "gratis leveren in volgende postcodes" aanklikken tijdens je bestelling, wij brengen dan de  Kerst guirlande zonder kosten bij je huis!

Betaal het totaal bedrag om de reservering /bestelling te plaatsen. Wie niet betaald zal geen Kerst guirlande ontvangen!

Kan verzonden worden met bpost!