Kerst doe het zelf pakket

Kerst doe het zelf pakket opgevuld met vers en heerlijk geurend kerstgroen! Met deze box kan je zelf een kerststukje maken! Alles wat je nodig hebt zit in dit pakket! Het is een interessant kerst pakket voor scholen om kinderen zelf een kerststukje te laten maken.  Er zijn verschillende soorten dennen en sparrentakken, dennenappels in soorten (lange en kleine dikke), kerstbal, en gekleurde takken van de cornus struik en een rond schaaltje met steekschuim. Je krijgt extra nog een langwerpig schaaltje en steekschuim erbij! Laat ons weten welke kleur van kaars je wilt een rode of een witte kaars! Geen groene vingers! Wij geven je er een beschrijving bij hoe je een kerststukje of kerst tafelstuk kan maken. Laat u verrassen met de inhoud van ons kerst verrassing bakje! De foto is slechts indicatief want er zit meer groen in een doos dan je denkt! Scholen en scouts kunnen een korting krijgen op het kerst doe het zelf pakket neem hiervoor eerst contact  met ons op!

Kan verzonden worden!

Kies een variant:

18,00 €

Reserveer nu uw Kerst doe het zelf pakket online!

Vergeet niet tijdens je bestelling bij opmerkingen je gewenste leverdatum te vermelden! Leveringen beginnen tussen 20 november en 27 november! Liever vroeger neem dan eerst contact met ons op!

Wij brengen het gratis bij jou thuis als je in een van de volgende postcodes woont en geleverd moet worden!

9230, 9270, 9070, 9090, 9340, 9260, 9820,9290

Dan mag je "gratis leveren in volgende postcodes" aanklikken tijdens je bestelling, wij brengen dan het pakket zonder kosten bij je huis!

Betaal het totaal bedrag om de reservering /bestelling te plaatsen. Wie niet betaald zal geen pakket ontvangen!