Chrysanten rood per stuk

Niet in voorraad uitverkocht!

Chrysanten rood zijn pomponette soorten die dikke kleine ronde rode bloemen hebben, Sommige iets sterachtig van bloemvorm. De opvallende zachte kleur die deze rode chrysantheme soort hebben zijn uiterst geschikt voor op het kerkhof te zetten tijdens Allerheiligen en Allerzielen maar ook voor wapenstilstand kunnen ze aan het herdenkingsgraf een fleurige meerwaarde bieden. Voor een langere bloei is het aangeraden om de chrysanten van voldoende water te voorzien, geef ze daarom flink wat water voor ze het kerkhof worden gezet of plaats een chrysantenhouder om je chrysanten rood in te zetten! In pot van 19 cm diameter en mooie grote super kwaliteit planten!

potmaat 19 en 45/55 cm diameter 

5,00 € 6,00 €

Wij verzenden maximum 2 potchrysanten met Bpost omdat anders de verpakkingskosten te hoog zijn! Je kan er meer bestellen maar dan zullen de kosten voor verpakking en leveren hoger zijn! Hou er ook rekening mee als je meer dan 2 besteld dat we niet leveren in autovrije plaatsen en waar vergunningen nodig zijn om te leveren! (je kan gratis zelf komen afhalen) 

Wij brengen het gratis bij jou thuis als je in een van de volgende postcodes woont en geleverd moet worden!

9230, 9270, 9070, 9090, 9340, 9260, 9820,9290 

Dan mag je "gratis leveren in volgende postcodes" aanklikken tijdens je bestelling, wij brengen dan de chrysanten zonder kosten bij je huis!

vergeet niet tijdens je bestelling bij opmerkingen je gewenste leverdatum te vermelden!

Betaal het totaal bedrag om de bestelling te plaatsen. Wie niet betaald zal geen chrysant ontvangen!